Transportoare cu banda

GEROM proiecteaza si produce transportoare cu band[ pentru constructii industriale. Aria de productie este destul de mare si clientii pot gasi transportorul optim. Durabile si fiabile datorita partilor componentelor de calitate folosite, transportoarele raspund diferitelor conditii si acopera o larga varietate de materiale ce pot fi transportate. Usor de utilizat, aceste transportoare pot fi mutate usor.

belt-conveyor-1

Picture_071Picture_074

IMG_3030IMG_3032

TB

TB-1Transportoarele cu banda cu sasiu compact sunt proiectate astfel incat sa satisfaca cele  mai exigente cerinte ale clientilor si partenerilor nostri. Sunt concepute in trei variante constructive: usoare, medii si robuste.

Transportoarele cu banda cu sasiu compact sunt fabricate intr-o gama diversa: TB300, TB400, TB500, TB650, TB800, TB1000 – cifrele reprezinta latimea in mm a benzii de cauciuc.Lungimea transportorului cu banda cu sasiu porneste de la 3m ajungand pana la maxim 25m, pasul dimensional fiind de 1m.

Banda de cauciuc utilizata  (neteda sau brazdata) este in concordanta cu standardul DIN22102 si poate fi comandata pentru a raspunde unor conditii specifice de exploatare:  rezistenta la agenti exteriori, uzura, rupere, taiere, temperatura scazuta sau ridicata, reziduuri uleioase sau substante acide, etc.

TMB

tmb01Transportoarele modulare cu banda sunt proiectate pentru a raspunde conditiilor dificile specifice din minele subterane sau la suprafata pentru diverse lucrari de constructii. Aceste transportoare pot functiona amplasate direct pe sol sau suspendate de carucioare care ruleaza pe monorai.

Transportoarele modulare cu banda sunt fabricate intr-o gama diversa: TMB500, TMB650, TMB800, TMB1000 si  TMB1200, cifrele reprezentand latimea in mm a benzii de cauciuc.

Lungimea transportorului modular cu banda porneste de la 6m, ajungand pana la maxim 100m. Transportorul este realizat din module cu lungimea  de 1, 2 sau 3m.